Pers

Schone Waardin wint sloeproeiwedstrijd Breskens-Terneuzen

TERNEUZEN – De Vlissingse sloeproeivereniging Schone Waardin heeft vandaag de eerste sloeproeiwedstrijd Breskens-Vlissingen gewonnen.

Lees het hele artikel


Sloeproeiwedstrijd Breskens-Terneuzen

TERNEUZEN – Een nieuw, spectaculair evenement staat dit jaar op het programma van de Zeeuwse Havendagen in Terneuzen, een professionele sloeproeiwedstrijd van Breskens naar Terneuzen.

Lees het hele artikel


Meeliften met reddingboot tijdens Open Dag van de KNRM Breskens

VIDEOBRESKENS – Meevaren met een reddingboot blijft spectaculair. Tijdens de jaarlijkse reddingbootdag van de KNRM mogen donateurs, bij de KNRM ‘Redders aan de Wal’, meevaren. In Breskens voer de ‘Zeemanshoop’ zaterdag maar liefst vijftien keer uit met iedere vaart dertig opvarenden waaronder veertien nieuwe donateurs.
Lees het hele artikel


Speciale oefening reddingboten bij Terneuzen

TERNEUZEN – In de Put van Terneuzen is zaterdagochtend een bijzondere oefening gehouden waarbij twee generaties reddingboten betrokken waren, de ‘antieke’ reddingboot Carlot uit 1960 en de reddingboot Zeemanshoop van reddingstation Breskens.
Lees het hele artikel

 


Grote oefening op Westerschelde

Toegevoegd: 12-04-2015, 22.29 uur

Door: Rens Marijs & KNRM Hansweert

MIDDELBURG – Een aanvaring en brand aan boord was zaterdagmorgen het scenario van de grote oefening op de Westerschelde met de KNRM en het MIRG-team van de Veiligheidsregio Zeeland.

Lees het hele artikel


Reddingboot ?Carlot? naar Terneuzen

30-9-2014 om 11:33 Door Jeroen Pietersma
TERSCHELLING ? De voormalige reddingboot ?Carlot? is verkocht naar Terneuzen. Eigenaar Ben Huisman uit Elburg droeg de boot vrijdag in Lemmer over aan de nieuwe eigenaren Danny Dieleman en Mike Niepce.

Lees het hele artikel